kBox4 Active

kBox4 Active tarjoaa vauhtipyöräharjoittelun perusteet kaikentasoisille käyttäjille.

kBox4 sopii erinomaisesti pienille kuntosaleille, ryhmätunneille, amatööriurheilijoille ja kotikuntoiluun.

kBox4 Activen vaalean pronssinvärinen teräsrunko vaatii vain vähän lattiatilaa. Tämän mallin pieni vauhtipyörä on käytännöllinen sen minimaalisten mittojen ja harjoittelun aikana esiintyvien häiriöiden vähentyneen mahdollisuuden vuoksi.

Sen peruskokoonpanolla aikaansaatava inertiakapasiteetti on jopa 0,100 kgm². Lisäksi kBox4 Active voidaan varustaa kMeter -mittaus- ja palautejärjestelmällä.

kBox4 Active sopii täydellisesti tavoitteellisille kotikäyttäjille, ryhmätunneille, amatööriurheiluun tai kaikille, joilla on varaa useisiin kBoxeihin.

KBox4 Active -laitteen ja lisävarusteiden avulla voit suorittaa monenlaisia harjoituksia. kBox4 Activea käytetään tyypillisesti terveys- ja kuntoilukäyttöön, mutta sitä käytetään usein myös urheilulajien oheisharjoittelussa ja fysioterapiassa, kun halutaan tilaa ja kustannuksia säästävää ratkaisua.

kBox4 Active on käyttövalmis heti pakkauksesta purkamisen jälkeen, eikä kokoonpanoa tai työkaluja tarvita. Asenna vain vauhtipyörä ja liitä tanko tai kahva, ja olet valmis aloittamaan.

Ominaisuudet

Sen vakiovarusteena oleva inertiakapasiteetti on jopa 0,100 kgm² kahdella 0,050 kgm²:n vauhtipyörällä.

Kuten kaikissa kBox4-järjestelmissä, myös kBox4 Active Platformissa on sisäänrakennettu automaattinen vyön pituuden säätömekanismi, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen harjoitusten ja yksilöiden välillä. kBox4 Active Platform voidaan varustaa jalkatuella alaraajojen sivuttaisliikkeitä varten. Lisäksi alustassa tulee mukana kulmasäädin vaakasuuntaisempia liikkeitä, kuten soutuliikkeitä varten.

kBox4 Active voidaan varustaa jopa neljällä vauhtipyörällä, jotka on valmistettu laserleikatusta ja pulverimaalatuista hiiliteräksestä neljässä eri koossa:

Suuri: 0,050 kgm²
Medium: 0,025 kgm²
Pieni: 0,010 kgm²
Erittäin pieni: 0,005 kgm²