kBox4 Lite

kBox4 Lite tarjoaa järkevän vaihtoehdon pienimmän Active-mallin jälkeen.

Kevyempää kBox4 Active -mallia laajempi vastusalue mahdollistaa kovemman treenin. Käytännöllinen pakata ja ottaa mukaan liikkeelle, kun haluat treenata ulkona tai reissussa. Sisäänrakennettu kMeter-palautejärjestelmä edistymisen seuraamiseen.

 

kBox4 Lite -alusta on olennainen osa matkustavien urheilujoukkueiden voimaharjoitteluvarustusta.  Se sopii myös erinomaisesti Personal Trainereille, jotka palvelevat asiakkaitaan useissa eri paikoissa, sekä fysioterapiaklinikoille.

kBox4 Lite on käyttövalmis heti pakkauksesta purkamisen jälkeen, eikä kokoonpanoa tai työkaluja tarvita. Asenna vain vauhtipyörä ja liitä kahva, tanko tai vaikka vyö, ja olet valmis aloittamaan.

Ominaisuudet

Vauhtipyöräharjoittelulaitteidemme  kBox4 Lite -malli valitaan usein sen sisäänrakennetun kMeter II -palautejärjestelmän, Pro-versiota pienemmän tilantarpeen ja pienemmän, vain 9,5 kg:n painon vuoksi. Pienemmät mitat ja paino tekevät siitä liikkuvamman täyden varustelun kBox4-laitteen, sopien täydellisesti kaikille käyttäjille, jotka matkustavat usein. SmartCoach-yhteensopivuus on saatavilla pyynnöstä.

kBox4 Lite -laite on saatavana kahdessa värissä (Jet Black ja Midnight Blue), ja se on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista, ja sen yksityiskohdat on valmistettu anodisoidusta karkaistusta hiiliteräksestä ja alumiinista sekä korkeakitkaisesta kumista.

kBox4 Lite voidaan varustaa jopa kuudella vauhtipyörällä, jotka on valmistettu laserleikatusta ja pulverimaalatuista hiiliteräksestä neljässä eri koossa:

Suuri: 0,050 kgm²
Medium: 0,025 kgm²
Pieni: 0,010 kgm²
Erittäin pieni: 0,005 kgm²