kBox4 Pro

kBox4 Pro on raskain kBox -malli, joka on ihanteellinen urheilujoukkueille, kuntoklubeille ja fysioterapiaklinikoille.

kbox4 Pro -mallin maksimaalinen inertiavastus, sisäänrakennettu kMeter II -palautejärjestelmä ja suurempi pinta-ala erottavat kBox4 Pron muista malleista, ja sitä rakastavat voima- ja kestävyyslajien valmentajat sekä fysioterapeutit ja huipputason Personal Trainerit.

kBox4 Pro -alusta on valmistettu Ruotsissa pulverimaalatusta alumiinista, ja sen yksityiskohdat on valmistettu anodisoidusta karkaistusta hiiliteräksestä ja alumiinista sekä korkeakitkaisesta kumista. Se on saatavana kahdessa eri värissä – Jet Black ja Midnight Blue.

Tämän mallin suuri kiekkolohko on suunniteltu kestämään tiheää käyttöä vaativilla asiakkailla, jotka käyttävät suuria voimamääriä harjoittelussaan. kBox4 Pro -malliin mahtuu samanaikaisesti jopa kuusi minkä tahansa kokoista vauhtipyörää, mahdollistaen jopa 0,420 kgm²:n inertiakapasiteetin.

Oikeilla lisävarusteilla varustettu kBox4 Pro -järjestelmä on ihanteellinen urheilujoukkueille, liikuntakeskuksille ja fysioterapiaklinikoille, jotka haluavat maksimoida urheilijoidensa, potilaidensa tai asiakkaidensa hypertrofian, suorituskyvyn ja harjoittelutulokset.

kBox4 Pro on käyttövalmis heti pakkauksesta purkamisen jälkeen, eikä kokoonpanoa tai työkaluja tarvita. Asenna vain vauhtipyörä ja liitä lisälaite, ja olet valmis aloittamaan.

Ominaisuudet

kBox4 Pro -laite valitaan usein sen maksimi-inertian, sisäänrakennetun kMeter II -palautejärjestelmän ja suuremman koon vuoksi. SmartCoach-yhteensopivuus on saatavana pyynnöstä.

kBox4 Pro -laite on saatavana kahdessa värissä (Jet Black ja Midnight Blue), ja se on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista, ja sen yksityiskohdat on valmistettu anodisoidusta karkaistusta hiiliteräksestä ja alumiinista sekä korkeakitkaisesta kumista.

KBox4 Pron pinta-ala on 90 x 55 cm, kun taas lattialla se ulottuu 98 x 63 cm:iin. Sen korkeus on 23 cm ja paino 15,5 kg.

Kuten kaikissa kBox4-järjestelmissä, myös kBox4 Pro -alustassa on sisäänrakennettu automaattinen vyön pituuden säätömekanismi, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen harjoitusten ja yksilöiden välillä. kBox4 Pro -alusta voidaan varustaa jalkalohkolla alaraajojen sivuttaisliikkeitä varten. Lisäksi tässä alustassa on ilmainen kulmasäädin vaakasuuntaisempia liikkeitä, kuten soutuliikkeitä varten.

kBox4 Pro voidaan varustaa jopa kuudella vauhtipyörällä, jotka on valmistettu laserleikatusta ja jauhemaalatusta hiiliteräksestä viidessä eri koossa:

Erittäin suuri: 0,070 kgm²
Suuri: 0,050 kgm²
Medium: 0,025 kgm²
Pieni: 0,010 kgm²
Erittäin pieni: 0,005 kgm²