Treenaa missä vain kPulley Go:lla

Jaa artikkeli

kPulley Go kehitettiin tekemään voimaharjoittelusta helpommin saatavaa laajemmalle yleisölle. Ja sen lanseerauksesta lähtien olemme olleet hämmästyneitä luovista ideoistanne käyttäjiemme soveltaessa sitä omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja tarpeisiin, niin kuntosalilla kuin tien päälläkin. Tänään esittelemme ylpeinä kPulley Go:n uusimman version parannukset.

Kokemuksemme on, että useimmat käyttäjät eivät pidä tätä kiinteänä kuntoilulaitteena, vaan käyttivät sitä lähinnä kannettavana kuntosalina. Täällä Exxentricissä olemme aina kannattaneet tätä, mutta olemme erittäin innoissamme nähdessämme, että kPulley Go sai yhä useammat ihmiset omaksumaan tämän ajatuksen ilman että he joutuivat näkemään vaivaa tankojen, painojen ja muiden raskaiden ja tilaavievien kuntoiluvälineiden kuljettamiseen yhdestä paikasta toiseen.

 

Hihnakiinnitys

Asiakkaidemme kokemukset ja palaute ​​motivoi meitä suunnittelemaan entistä kompaktimman ratkaisun kPulley Go -laitteen kiinnittämiseen lähes minne tahansa, missä tahansa harjoitteletkin sen kanssa. Varmistaaksemme, että useammat ihmiset saavat kaiken irti tästä uusimmasta kehityksestä, uusi kPulley Go Strap -kiinnike toimitetaan nyt jokaisen kPulley Go -laitteen mukana.

Kuten nimi vihjaa, kPulley Go on tarkoitettu sinne, minne kuljetkin. Sen ensisijainen kiinnitysmenetelmä on hihnalla jonkun esineen, kuten tolpan tai puunrungon ympärille. Kuitenkin jos haluat käyttää kPulley Go -laitetta seinällä tai jollain muulla tasaisella pinnalla, tämä tuote sisältää täydentävän teräslevyn mahdollistaen seinäkiinnityksen(seinään sopivat ruuvit saat vaikka rautakaupasta).

  

Palkkikiinnitys

Erikokoisilla palkkikiinnitysratkaisuillamme saat 3–15 eri korkeusasetusta. Muista kuitenkin, että kPulley Go vaatisi vähintään yhden palkkisovittimen käytettäväksi minkä tahansa palkkiemme kanssa.

  

Telinekiinnitys

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, power rackien omistajat hyötyvät palkkikiinnitysratkaisustamme, joka sopii 3×3″ -telineisiin joissa on 1 tuuman reiät. Vaikka hihnakiinnitys saattaa toimia riittävän hyvin joillekin, kehitimme tämän version helppokäyttöisillä telineen kiinnityslukoilla maksimaalisen turvallisuuden ja vakauden takaamiseksi.

Kuten aina, teemme parhaamme ottaaksemme huomioon käyttäjiemme tarpeet ja toiveet. Toivomme, että nämä viimeisimmät päivitykset tuovat taas lisää mahdollisuusia siihen milloin, missä ja kuinka paljon voimaharjoittelua kPulley Go voi helpottaa. Olemme kuitenkin aina avoimia palautteelle ja ehdotuksille, joten muista ottaa meihin yhteyttä, mikäli mieleesi tulee kommentteja, kysymyksiä tai ehdotuksia!

Lisää artikkeleita